Tanulóink visszajelzései

Tanulóink visszajelzései

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
84 entries.
H. Ibolya
Kedves Rutin 98! Szeretnék köszönetet mondani a jól kialakított rendszerük miatt. A gyakorlati oktatást Horváth Istvánnal tanulom, aki nagyon türelmes és segítőkész mindig, továbbá rugalmas is. Nagyon megértő mindig, és nem hagyja hogy teljesen elcsüggedjek. Roppant pozitív személyisége van, ami nélkül sokkal nehezebb lenne. Mindig arra törekszik hogy tényleg tudjam mit miért csinálok, és hogy biztonságosan magabiztosan megtanuljak közlekedni. Még nem lett meg a jogosítványom, de érzem hogy egyre közelebb vagyok már hozzá. Abban bízom hogy hamarosan 1-2 hónapon belül meg lesz. Eddigi tapasztalataim alapján úgy érzem hogy jól döntöttem. Abban bízom hogy hamarosan a megszerzése jogosítványról újra írhatok majd, és újra köszönetet mondhatok majd.
Kovács Kinga
Kedves Rutin 98, Szeretném megköszönni a segítségüket a jogosítványom megszerzésében! Az elméletet e-elearning keretében volt lehetőségem tanulni, viszont a tanulóbarát kialakítása miatt így is abszolút érthető volt az anyag. Emellett a próbatesztek is nagyban hozzájárultak a sikeres vizsgámhoz. A gyakorlaton Horváth Istvánhoz kerültem, akinél jobbat nem is nem is választhattam volna. Nagyon hálás vagyok a segítségéért és támogatásáért! István kiemelkedő tudással rendelkezik a területen, valamint kiválóan oktat. Mindezek mellett egy végtelenül jó ember és nagyon türelmes is. Akinek az a célja, hogy jól megtanuljon vezetni, mindenképpen tudom őt ajánlani!
J. Bence
Kedves Rutin98 autósiskola! Hálával tartozom önöknek a precíz és gyors ügyintézésért, illetve a kitűnő munkájukért! Hatalmas köszönetet szeretnék mondani Horváth Péter oktatónak, aki bármely nap bármely időszakában ugyanazzal a jó kedvvel és precizitással várt. A lehető legjobb technikával és odafigyeléssel oktatott. Minden órán megtudhattam rengeteg új dolgot, nem csak a járműkezelésről, hanem a motorokon keresztül az autók összetételéig. Egy remek oktatót és egyben egy nagyon jó embert ismerhettem meg. A végén 33 órával sikeres vizsgát tudhatok magam mögött. Nagyon köszönöm a sok tudást és technikát amit megtanított! Minden tanulónak ajánlom!
Petróczi Ákos
Tisztelt Rutin98 és Tisztelt Denke Tamás! Petróczi Ákos vagyok Székesfehérvárról. 2022-ben kezdtem el Önöknél két lépcsőben a motoros tanfolyamot. "B"kategóriával mentem "A1"-re 2022-ben, majd folytattam "A1"kategóriával az "A" kategóriát 2023-ban. Először tanultam elméletet E-Learning felületen és azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb volt mint a tantermi tanulás. Bár néha hiányzott egy-két felmerülő kérdés kapcsán a tanár akit meglehetett kérdezni a tantermi esetében, de az interneten végül megtaláltam a kérdésemre a választ. Viszont minden más nálam az E-Learning mellett szólt. Munka mellett bármikor tanulhattam, átlátható és jól értelmezhető menü rendszer, szöveges - képes - videós tananyag, újra és újra ismételhető tananyagok és tesztek, sokkal jobb odafigyelés az otthon szabadsága végett és e mellett százalékban megjelenített visszajelzés a tananyagban való előrehaladásban. Nagyon nagyon tetszett, élvezetes volt vele az elméleti! A gyakorlati oktatás által megismerkedtem Denke Tamással, akit úgy mutatnék be, hogy Ő nem csak egy hétköznapi oktató, aki letudja-lezavarja az órákat. Denke Tamás a szigor és az elvárások mellett folyamatosan mellettetek van, ha kell kísér, nem az autóból ülve tanít, jó kedélyű, jó hangulatot teremt, önbizalmat ad, rávezet a megoldásra ha nem megy valami, emberségesen beszél veled még akkor is amikor esetleg olyan hibát vétesz, hogy igen is le kell hogy szúrjon a lábadról, csak ezt emberséges módon teszi, majd meg is beszéli veled a részleteket, hogy miért is nem szabad azt úgy csinálni és ez nagyon nem mindegy egy tanulónak. Nagyon jól elmagyaráz és az elmagyarázottakat be is mutatja a motorkerékpárral, hogy képet is kapjunk arról amit szóban elmondott. Csak felpattan a mocira és pikk-pakk bemutatja a feladatot. Gyakorlott tapasztalt motoros is! Szerettem az oktatásaira járni, mert szó szerint élvezetes órákat ad. Emellett a városban sok jót hallani és olvasni a Rutin98 Autósiskoláról és az oktató kollégákról. Köszönöm szépen a Rutin98-nak és Denke Tamásnak, hogy a nulla motoros múltam ellenére el tudtam sajátítani az alapokat, majd sikeres vizsgát tettem le a segítségüknek köszönhetően! Ezzel nincs vége! A következő feladatom, hogy körültekintő, biztonságos, stabil motorozást fejlesszem tovább, hogy az napi rutin szerűen működjön a kresz szabályok betartása mellett.
Petróczi Ákos
Tisztelt Rutin98 és Tisztelt Denke Tamás! Petróczi Ákos vagyok Székesfehérvárról. 2022-ben kezdtem el Önöknél két lépcsőben a motoros tanfolyamot. "B"kategóriával mentem "A1"-re 2022-ben, majd folytattam "A1"kategóriával az "A" kategóriát 2023-ban. Először tanultam elméletet E-Learning felületen és azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb volt mint a tantermi tanulás. Bár néha hiányzott egy-két felmerülő kérdés kapcsán a tanár akit meglehetett kérdezni a tantermi esetében, de az interneten végül megtaláltam a kérdésemre a választ. Viszont minden más nálam az E-Learning mellett szólt. Munka mellett bármikor tanulhattam, átlátható és jól értelmezhető menürendszer, szöveges - képes - videós tananyag, újra és újra ismételhető tananyagok és tesztek, sokkal jobb odafigyelés az otthon szabadsága végett és e mellett százalékban megjelenített visszajelzés a tananyagban való előrehaladásban. Nagyon nagyon tetszett, élvezetes volt vele az elméleti! A gyakorlati oktatás által megismerkedtem Denke Tamással, akit úgy mutatnék be, hogy Ő nem csak egy hétköznapi oktató, aki letudja-lezavarja az órákat. Denke Tamás a szigor és az elvárások mellett folyamatosan mellettetek van, ha kell kísér, nem az autóból ülve tanít, jó kedélyű, jó hangulatot teremt, önbizalmat ad, rávezet a megoldásra ha nem megy valami, emberségesen beszél veled még akkor is amikor esetleg olyan hibát vétesz, hogy igen is le kell hogy szúrjon a lábadról, csak ezt emberséges módon teszi, majd meg is beszéli veled a részleteket, hogy miért is nem szabad azt úgy csinálni és ez nagyon nem mindegy egy tanulónak. Nagyon jól elmagyaráz és az elmagyarázottakat be is mutatja a motorkerékpárral, hogy képet is kapjunk arról amit szóban elmondott. Csak felpattan a mocira és pikk-pakk bemutatja a feladatot. Gyakorlott tapasztalt motoros is! Szerettem az oktatásaira járni, mert szó szerint élvezetes órákat ad. Emellett a városban sok jót hallani és olvasni a Rutin98 Autósiskoláról és az oktató kollégákról. Köszönöm szépen a Rutin98-nak és Denke Tamásnak, hogy a nulla motoros múltam ellenére el tudtam sajátítani az alapokat, majd sikeres vizsgát tettem le a segítségüknek köszönhetően! Ezzel nincs vége! A következő feladatom, hogy körültekintő, biztonságos, stabil motorozást fejlesszem tovább, hogy az napi rutinszerűen működjön a kresz szabályok betartása mellett.
Pető Rita
Hálás köszönettel tartozom Csomó Lajos oktatónak, az elmúlt hónapok alatt nyújtott türelméért, kedvességéért, tanácsaiért, és szaktudásáért, a sok bátorításért hogy higyjek magamban! Jobb oktatót nem is kívánhattam volna, bátran ajánlom minden új tanulónak!
Engelhardt Bálint
Kedves Rutin 98! Köszönöm szépen a magas színvonalú felkészítést mindkét vizsgára és külön köszönöm Horváth Péternek hogy megtanított autót vezetni és hogy átadta a szükséges tudást, minek hála már bátran merek az utakon közlekedni, és nem mellesleg óráin jól is éreztem magam. A Rutin 98 -nál mindenre remekül felkészítettek ennek hála mind a Kresz, mind a forgalmi vizsgát elsőre tudtam sikeresen abszolválni. Mindenkinek bátran merem ajánlani ezt az autós iskolát.
Horváth Kata
Kedves Rutin98 Autósiskola! Szeretném megköszönni oktatóimnak Kolonits Sándornak és Horváth Péternek a sok segítséget, türelmet és a belém fektetett bizalmat. Az ő munkájuk nélkül nem sikerülhetett volna elsőre a forgalmi vizsgám. Szeretném megköszönni az iskolának is hogy mindenben a segítségemre voltak és gördülékenyen ment minden. Én csak ajánlani tudom az iskolát mindenkinek.
Horváth Nóra
Kedves Rutin 98 Autósoskola! Szeretném megköszönni az átlagon felüli munkájukat és segítségüket. Köszönöm oktatóimnak Horváth Péternek és Voga Lászlónak az idejüket és az energiájukat valamint a belém fektetett bizalmukat. Nélkülük nem sikerült volna a forgalmi vizsgám elsőre. Én csak ajánlani tudom ezt az iskolát mert mindenki nagyon segítőkész és kedves.😊
Vadász Gábor
Kedves Rutin 98 Kft. Kedves párom ajánlotta hogyha váltani akarok ide jelentkezzek. Miután a hatalmas várakozási időre tekintettel 4 hónap után Kolonics Sándor személyében szerencsém volt a minimum óraszámot levezetve pontosan minden informaciót átadott, neki köszönhetően igen szép vizsgát tehettem a mai nap!! Nagyon köszönöm mindenkinek a gördülékeny ügyintézést. 10/10 Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönöm szépen