Motorosoknak

Motorosoknak

Mindenki, aki motorozik szeretné biztonságban tudni magát, ehhez azonban van néhány szabály, amit mindannyiunknak be kell tartani.

A tanuló köteles a gyakorlati oktatás és vizsga során a következő ruházatban megjelenni.

– protektoros hosszú nadrág és protektoros dzseki, magas szárú, zárt cipő vagy csizma

– protektoros kesztyű, bukósisak, szemüveg (a bukósisak kialakításától függően)

Hiányos ruházat esetén az oktatás és vizsga nem tartható meg, és hiányzásnak minősül.

 24/2005 GKM rendelet.

Motorosképzésünkben olyan szakoktatók vesznek részt akik több éve foglalkoznak motorosok képzésével, statisztikai eredményben a tanulók több mint 90%-a első vizsgáján megfelel. Oktatóink nem csak a vizsgára hanem az életre készítik fel hallgatóikat. A képzés során olyan vezetéstechnikai elemeket építünk be a képzésbe, mely nem az alapképzés hanem a továbbképzés része csak vezetéstechnikai tréningeken lehet elsajátítani.

“AM” kategória: Felkészültünk arra, hogy a legkisebbek is be tudjanak illeszkedni a közlekedésbe.Életük során még nem vettek részt a közlekedésben, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan képzést kapjanak amivel önállóan biztonságosan részt tudjanak venni a forgalomban.

“A1” kategória az első nagymotor kategória 16 év betöltése után szerezhető teljes tanfolyam elvégzésével, vagy meglévő “B” kategória mellé könnyített tanfolyammal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

“A2” kategória a következő lépcső a legnagyobb “A” kategória előtt. Érdemes megszerezni mert két éve meglévő “A2”- vel már 21. életévtől lehet jelentkezni nagy “A” kategóriára egyébként csak 24. életév betöltése után.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“A” kategóriával minden motoros jármű vezethető.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A felső menüpontokban hasznos információt talál a tanfolyamainkkal kapcsolatban.