Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
72 entries.
Tóth János
Kedves Rutin 98!! Köszönöm hogy viszonylag gyorsan és sikeresen hozzá segítettek a forgalmi vizsgámhoz!!! Külön köszönet az oktatómnak Horváth István Tanár úrnak akinek egy rossz szava nem volt hozzám egész tanulásom során! 🙂 bár sok dolga volt velem mégis hitt benne hogy elsőre sikerül a forgalmi vizsgám, és hála neki sikerült is!! 🙂 Bárkinek ajánlani merem őt hisz sztem bárkit képes megtanítani vezetni 😉
Papp Dániel
Tisztelt Rutin 98! Szeretném megköszönni a munkátokat. 2017.08.15.-én sikeres forgalmi vizsgát tettem, igaz 3.szorra lett meg,de nem baj. Külön köszönöm, Éváéknak a korrekt ügyintézést, Gurabi Sándornak a vicces, és tökéletes hangulatú órákat, és Termlészetesen, Gombos Lászlónak, a kitartó, és fáradhatatlan munkáját, amit belém áldozott. Lacit, ajánlhatom bárkinek, bizalommal, ugyanis, Türelmes, Pontos és Rugalmas! (Az előző oktatómmal ellentétben ~KZ~ )
Váradi Márk Zoltán
Tisztelt Rutin 98! Szeretnék köszönetet mondani az autós iskolának, hogy hozzásegített a sikeres forgalmi vizsgához! Kiemelt köszönet illeti Horváth István urat, aki igazán megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Örülök, hogy megismerhettem, szakmailag és emberileg is sokat tanultam tőle. Bátran ajánlom mindenkinek az iskolát és személy szerint a vezetői oktatómat! Köszönettel: Váradi Márk
Kirr Zoltán
Tisztelt Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni az autós iskolának hogy segítettek a jogosítványom megszerzéséhez, ugyanis a mai nap folyamán sikeres forgalmi vizsgát tettem. Kiemelném köztük, Gurabi Sándort, aki remekül elsajátitatta velem a KRESZ szabályait, a vicces, jó hangulatú órákon. Végül, de nem utolsó sorban, Nagyon Nagy Köszönet Horvát Istvánnak, aki megtanított a vezetés csínnyát-bínnyát, és sikeresen felkészített a forgalmi vizsgámra, mind emellett rengeteg minden tanultam tőle az életről is. Még egyszer nagyon szépen köszönöm az együttmüködés az iskolának, és az oktatóknak is.
Szilágyi Beatrix
Kedves AutósISKOLA!Nem véletlen a csupa nagy betű az "iskola" szóban. Mert ti valóban iskola vagytok, ahol megtanítják az embert BIZTONSÁGOSAN vezetni, közlekedni. Azt is, aki 0-ról indul és még fél is kicsit a motorozástól. 🙂 2017. tavaszán fiammal vettünk részt motoros képzésen, fiam már nyáron jogosítványt szerzett. 🙂 Én még kicsit próbálgattam az oktatók - Varga József és Denke Tomi-tűrőképességét, de nem értem el a végső határt. Ha arra várok, még mindig odajárok. 🙂 Ősszel beadtam a derekam és megszereztem a jogosítványt én is. Csak jót tudok rólatok mondani. Nem csak motorozni tanítottatok meg végtelen türelemmel és kitartással, sok-sok biztatással, soha le nem mondva rólam, hanem a félelmeimet leküzdeni is, és élvezni a motorozást. És ez volt az eredeti cél. KÖSZÖNÖM! Bátran foglak ajánlani benneteket másnak is! Még találkozunk!
Móhl Bernadett
Tisztelt Rutin98!Nagyon szèpen köszönöm Kolonits Sàndornak a kitartó munkàjàt mind kressz oktatásból ès vezetèsből is.Türelmesen,pontosan megtanitott mindenre igy elsőre àtmentem mindenből.Mègegyszer szeretnèk köszönetet mondani az iskolànak s főleg az oktatómnak.Mindenkinek csak ajànlani tudom!
Csesznok-Gál Erzsébet
Kedves Rutin! Nagyon szépen Köszönöm az iskolának és főleg Denke Támásnak hogy elértem ezt a nagy álmomat!
Lunczer Csaba
Tisztelt Rutin98! Nagyon szépen köszönöm a rendkívül színvonalas oktatást az autósiskola minden munkatársának. Külön köszönet jár a kiváló oktatóimnak Denke Tamásnak és Kolonits Sándornak, hogy kellő türelemmel fordultak hozzám és mindenben segédkeztek. További sikeres munkát kívánok, remélem még nagyon sok nebulónak segítetek a jogosítványt megszerzésében.
Szetlák Klaudia
Tisztelt Rutin98! Szeretném megköszönni, hogy egy csodálatos ajándékot kaphattam karácsonyra! Külön köszönet Kolonits Sándornak, hogy átadta tudását vezetesből. Türelmesen, pontosan átadta minden tudását, hogy elsőre sikerüljön a vizsga! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az Autós Iskolát!
Kégl Diána
Tisztelt Rutin98! Ezúton is szeretném megköszönni Kolonits Sándornak a kitartó és türelmes munkáját mind kresszből és vezetésből is. Neki köszönhetően ma sikeres forgalmi vizsgát tettem elsőre! Ilyen kiváló oktatót kívánok mindenkinek! Köszönettel: Kégl Diána