Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
72 entries.
Csuri Balázs
Kedves Rutin98! Szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, a rendkívül színes és remek hangulatban töltött kresz órákat. Nagyon köszönöm Horváth Istvánnak a mérhetetlen sok türelmet, higgadtságot és kedvességet. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is. Köszönöm hogy nálatok tanulhattam!
Herczeg Bálint
Kedves Rutin Autósiskola! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autósiskola minden tagjának, akik valamilyen módon hozzájárultak a B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez. Köszönöm Gurabi Sándornak a kiemelkedően magas szintű elméleti oktatást, valamint Denke Tamásnak végtelen türelmét és kitartását a gyakorlati oktatás alatt, és nem utolsó sorban az irodában a hölgyek munkáját egyaránt. Bátran ajánl(hat)om mindenkinek, hogy Őket válassza. Köszönöm szépen! 🙂
Pataki Flóra
Tisztelt Rutin98! Ezúton is szeretném megköszönni az iskola minden tagjának a segítségét, akik hozzájárultak a sikeres vizsgámhoz! Köszönöm az irodában dolgozó hölgyeknek, mert mindig a segítségemre voltak, bármilyen kérdésem volt, Gurabi Sándornak, aki jó és hangulatos órákat tartva, megkönnyítette az elméleti anyag gyorsabb és hatékonyabb megtanulását!Végül nagyon köszönöm Horváth Istvánnak, hogy tapasztalatával, türelmével, jó kedvével és odaaadásával, a legjobb tudása szerint segített, hogy elsajátíthassam a vezetéshez tartozó ismeretek! Minden egyes alkalmat nagyon vártam, hogy eljöjjön! Remek érzés volt látni és tapasztalni, hogy az iskola összes dolgozója nemcsak a tanulókkal, hanem egymással is nagyon jó kapcsolatot tud teremteni! Ha tehetném újrakezdeném az egészet, hogy ismét átélhessem azokat a napokat, amikor együtt lehettem velük! Ezt az autósiskolát mindenkinek csak ajánlani tudom!
Frank Lilla
Tisztelt Rutin98! Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, amiért hozzájárultak ahhoz, hogy ma sikeres forgalmi vizsgát tegyek.
HR Ildikó
Ha motorozni akartok megtanulni, a Rutin 98-nál vagytok a legjobb helyen! Józsi és Tomi a legjobbb szakemberek! Kihozzák mindenkiből a legjobb tudását, segítenek leküzdeni az esetleges félelmet, felépítenek, ha kudarc ér és mindezt tök lazán! Nagyon köszönöm nektek fiúk, hogy hittetek bennem és együtt megcsináltuk! A nők is tudnak vezetni, ha a Rutinnál tanulnak! 🙂
Tóth Daniella
Kedves Rutin98! Ezúton szeretném megköszönni Horváth Istvánnak és a Rutin egész csapatának a segítségét! Minden a legnagyobb rendben volt és bármi probléma volt mindenben segítettek! Köszönök mindent!
Németh Nóra
Kedves Rutin98! Engedjétek meg, hogy egy rövid történetet megosszak veletek. Tavaly nyáron a családi nyaraláson béreltünk két robogót, amelyikből az egyik (persze az enyém) folyton megállt , de amikor ment, akkor is inkább kínszenvedés volt vele közlekedni, mintsem öröm. Akkor ott megfogadtam, hogy "ide visszajövök jövőre a saját motorommall". Persze senki nem vett komolyan :).. de ez engem egyáltalán nem zavart. Augusztus végén be is iratkoztam a Rutin98-hoz ...azt hiszem innentől már ismeritek a sztorit. Persze volt néhány döbbent arc azért az irodában , mikor megmondtam, hogy a 3 órás motoros múltammal A korlátlan jogsit szeretnék, de le a kalappal előttetek, hogy egy pillanatra sem akartatok lebeszélni róla (na jó, Józsi talán megkérdezte valahányadik rutin után, hogy biztos vagyok-e benne :D).Hát biztos voltam! Ezúton is köszönöm szépen Józsinak és Tamásnak, hogy végtelen türelemmel megtanítottak mindenre, amire csak kellett. Jelentem augusztusban egyedül lemotoroztam Zadarba (szakadó esőben és erős oldalszélben) a saját 600-as Suzukimmal és épségben vissza is értem! A túrán rengeteg tapasztalatot szereztem és rengeteg tőletek tanult dolgot tudtam gyakorlatban is hasznosítani! Köszönöm szépen, hogy segítettetek valóra váltani az álmomat!!!! Köszönöm nektek, lányoknak is a sok kedvességet az ügyintézés során, a sok bíztatást a vizsgák előtt! Millió millió tanulót kívánok és nagyon jó egészséget mindannyiotoknak! Üdv Nóri
Petőné Kovács Beáta
Nagy szeretettel ajánlom azok figyelmèbe, akik most gondolkodnak, melyik autósiskolába menjenek?! Türelem, fegyelem, figyelem, precizitás, jellemezném munkájukat. Külön köszönet, VARGA JÓZSEF oktatónak, hisz jelentős szerepe volt abban,hogy ma Gábor fiam, SIKERESEN tette le a vezetői vizsgát.Köszönet ès hála èrte.Csak úgy"rutinosan"!!! GRATULÁLOK "kis" Fiam!!!
Zsemberiné Rédl Annamária
Kedves Rutin 98 Autósiskola! Ez úton szeretném megköszönni az autóiskola minden dolgozójának munkáját, mellyel hozzá segítettek ahhoz, hogy sikeres vizsgákat tegyek. Mindent zökkenő és probléma mentesen megoldottak, hogy nekünk tanulóknak csak a tanulással keljen foglalkozni. Külön ezer köszönet Denke Tamásnak az elméleti oktatáson végzett lelkiismeretes munkájáért, majd a gyakorlati oktatáson végzett nem egyszerű tanításáért. Szívből ajánlom Őt mindenkinek. Úgy megtanított vezetni - ami pedig nem volt egyszerű feladat -, hogy minden gondolkodás nélkül elindulok bár hová. A környezetemben lévő emberek csodálkoznak, hogy így merek friss jogsival vezetni. Én ezt úgy látom, hogy neki köszönhetem!!!!! További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Ani
Sárközi Lászlóné
Kedves Rutin 98!Sikeres forgalmi vizsgámat szeretném megköszönni az iskolának és számomra a legszuperebb oktatónak Hegyi Zsuzsának a türelmét és segìtségét a bénázásaimnál!!