Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
72 entries.
Papp Anna Éva
Kedves Rutin98! Gratulálok Önöknek, hogy egy olyan fantasztikus oktatóval büszkélkethetnek, mint Korponai László. Elhivatottsága, türelme mindig bizalomtelien, biztonság érzettel töltött el a vezetések alkalmával. Mi sem bizonytja, jobban, mint hog,y egy gyönyörű autó tulajdonosa, amit én is a sajátomnak érezhettem ezeken az órákon, és élményként élhettem meg azokat. Az órák során olyan biztos tudást sajátítottam el, hogy az iratok megérkezése után pár nappal már egyedül is vezettem, és vezetek azóta is.
Bartók Dorottya
Mindenkinek csak javasolni tudom az iskolát. Az ügyintézés gördülékenyen ment, és az oktatás színvonalára sem lehet panasz. Külön szeretném kiemelni Korponai László oktatójuk munkáját, hiszen azon felül, hogy szakmailag kiváló még emberileg is az. Köszönöm neki, hogy mindig türelemmel állt hozzám, a rázósabb helyzetekben is higgadt maradt és mindig tudta, hogyan öntsön belém lelket a rosszabb pillanatokban.
Végső Nikolett
Engem vezetni tanítani valami olyasmi lehetett, mint a pokol tornácán táncolni...(Bár lehet az még jobb is) 🙂 Mikor elindultam ezen az úton - aminek most a végére értem (vagy csak most kezdődik el igazán) - nagyon magabiztos voltam, és csak a célt láttam. Hiányzott belőlem a kellő alázat. Bele sem gondoltam abba, hogy milyen nehézségek árán juthatok el odáig. Hogy bizony az a cél mennyire elhomályosulhat a szemem előtt. Soha nem gondoltam volna, hogy én leszek az, aki azt mondja: soha nem fogom megtanulni, mi a fenének is kezdtem el. Megtörtént! De ott ült mellettem egy fickó (ne haragudj István a kifejezésért)! Aki... én nem tudom hogyan teszi azt, amit tesz, nem tudom honnan és miből meríti azt a mérhetetlen türelmet...azt sem tudom, hogyan képes, akkor is kedves lenni, mikor a legnagyobb hibákat követjük el. Tényleg nem tudom...(Megtaníthatnád ezt is!) Ő engem nem csak a vezetés alapjaira tanított meg! És ezt talán tudja Ő is...Eltüntette néhány hibámat, és előhozta néhány jó tulajdonságomat. Öntötte belém a lelket, mikor olyan tehetetlennek éreztem magam, hogy sírtam. És megmosta a fejemet, amikor meg mertem azt tenni, hogy feladtam. És mindez idő alatt egyszer sem éreztem azt, hogy csak azért ül ott mellettem, mert muszáj neki. Szereti a munkáját... És írhatnék még róla rengeteg dolgot, de utálja, ha dicsérik. Mert neki ez a dolga. (Pedig dehogy a dolgod...) Nagyon sokan példát vehetnének róla! Volt ott minden. Nevetés, sírás, vér és veríték, néhány szívroham közeli állapot és jópár elhullajtott hajszál 🙂 De megcsináltuk!!!! Az iskolát rendkívül jónak tartom! Ajánlom is mindenkinek! A dolgok gördülékenyen mennek. Nincs olyan kérés, aminek ne tudnának eleget tenni! Olyannyira olajozottan működik, hogy nem volt módom (SAJNOS) megismerni azokat az embereket, akik a háttérben összefogják a dolgokat.
Vendég: Köszönet
Folyt.: Egyszerűen azért, mert nem volt miért bemennem az irodába, hiszen mindent elintéztek helyettem. És szerintem ennél jobb ajánlólevél nem is kell!!! KÖSZÖNÖM a munkátokat! Csak így tovább! Hogy Horváth Istvánt miért ajánlanám?...szerintem mindent leírtam. Kedves István, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Üdvözlettel: Végső Nikolett
Dombi Márk
Sziasztok! Mégegyszer szeretném megköszönni a hatékony elméleti és gyakorlati oktatást és azt a rengeteg türelmet ami a makacs fejemhez kellett 🙂 Voga úrnak a "B", a Gulyás Lacinak a "C" kategóriát köszönhetem. De még ne lélegezzetek fel, hozzátok jövök E-re is :)))
Mészáros Pál
Úgy érzem, hogy nekem is írnom kell ide hiszen nagyon sokat köszönhetek ennek az iskolának. Megtanítottatok mindenre ami nem csak a vizsgákon hanem az életben később jól fog jönni. Nagyon korrekt autósiskola, ahol nem egy áruház parkolójában üldögél az ember hanem kigyakorolja a vezetést. Nagyon tetszett, hogy nem a vizsga útvonalát hanem a vezetést tanulhattam. Nagyon tetszett ugyanakkor, hogy csak a vezetésre kellett koncentrálnom, és nem kellett két naponta rohangálnom az autósiskolába. Annak ajánlanám ezt az autósiskolát aki szereti a korrektséget és a rugalmasságot na és persze egy kellemes családias légkörben szeretne megtanulni vezetni. Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy olyan kapaszkodókat adtatok amikkel könnyedén megbirkózok kellemetlenebb helyzetekkel is. Remélem még sokáig látlak titeket az utakon 🙂
Rena
Kétszer voltam az irodában, beiratkozáskor és kijelentkezéskor. E két alkalom között 3 hónap telt el. Az időközben felmerült kérdéseket, kéréseket, teendőket rugalmasan, profi módon intézte Erika és Éva. Az elméleti tanfolyamok és vizsgák gördülékenyen követték egymást, majd jött a telefon Istvántól, aki úgy tanította meg a közúti közlekedés gyakorlati alapjait, hogy egy percig nem volt okom kételkedni abban, fogok-e tudni autót vezetni és később önállóan helytállni a forgalomban. Sok-sok leendő tanulót kívánok nektek. Ismerősnek, ismeretlennek a legjobb szívvel ajánlom a RUTIN98 Autósiskolát.
Halászné Kata
Sziasztok!Elsősorban, nagyon szépen köszönöm a magas és színvonalas oktatást, az iskolának is!Nagyon jól éreztem magam az órákon. Kimondottan köszönöm Istvánnak, hogy határtalan türelemmel volt irántam, még ha néha pörögtem is. (Ilyen a habitusom.) Nagyon jó szakember, kedves, igazán szereti azt, amit csinál és türelmes, bátran ajánlom mindenkinek!!! Nem hiába mentem át elsőre a forgalmi vizsgán! 🙂 A lányoknak is köszönöm, hogy mindig jókedvvel fogadtak az irodában, és mindig érdeklődőek voltak és szurkoltak a vizsgán is. Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív és kedves embereket ismerhettem meg! Bátran ajánlom mindenkinek az egész iskolát! Még egyszer, nagyon örülök, hogy titeket választottalak és, hogy nálatok tanulhattam!!! Köszönöm, és minden jót nektek a továbbiakban is!
lakatos ferenc
Üdv mindenkinek! Főleg horvát istvának nagyon szépen köszönöm hogy át adta nekem a tudását és hogy sikeres vizsgam volt maradok tiszteletem lakatos ferenc 10-15 sikrult
Arany Istvánné Klaudia
Kedves Rutin 98'! Igazából nem is tudom hol kezdjem,hiszen az én siker történetem nagyon hosszú.Mégis röviden elmesélem.2006-ban én már elkezdtem a jogosítvány megszerzését egy olyan iskolánál aki csak a pénzt zsebelte be,de igazán vezetni tanulni nem!!Csak vettették a potorákat így berágtam és abba hagytam!Majd idén adódót egy lehetőség hogy újra neki fussak!Kisesebb unszolásra bele vágtam.Meglepődtem a fogadtatásomon,hogy milyen kedvesen és közvetlenül fogadják a tanulókat( lányok ez nektek szól):D És jött az oktató Józsi!Hát paráztam ezerrel,de leeset az állam hogy milyen nyugodt és higgadt.Gondoltam na majd én kihozom tuti a bénázásommal a sodrából,de NEM!Ugyan olyan nyugalommal és higgadtsággal kezelt,és újra és újra akár ezerszer elmondta,elgyakoroltatta azt ami nem megy!Innentől jöttem rá hogy én szeretek vezetni!Ami eddig nem volt elmondható.Alig vártam a következő órát,hogy mehessek!Rendesen belém kupált mindent.És ma Október 29-én sikeres vizsgát tettem!!!Köszönőm nektek,azt a sok biztatást lányok amit kaptam tőletek,és szeretettet!Józsi neked is nagyon hálás vagyok a rengetek biztatásért amit kaptam,a sok-sok türelmet.Azt hogy mikor hisztiztem,vagy épp kétségbe estem te akkor is helyre raktál!!!!Szívből kívánok nektek minden jót,és sok sok diákot!!! Aranyné Klaudia
Kovács Gábor
Sziasztok! Úgy gondoltam, írok néhány sort én is, mert ez az öt hónap igazán felejthetetlen élmény volt. December 10.-én tettem sikeres forgalmi vizsgát, köszönet az elméleti felkészítésért Gurabi Sanyi bácsinak, a gyakorlati oktatásért és a persze a türelemért Horváth Istvánnak és a kedves segítőkész hölgyeknek az irodában. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, sok leendő tanulót, sikeres éveket kívánok, köszönök mindent.
Halasiné Benczik Mária
Kedves Rutin98!Szeretném megköszönni az iskola hozzáállását és alapos képzését.Külön köszönöm volt oktatómnak DENKE TAMÁSNAK a hozzám való végtelen türelmét és bár nem voltam egy könnyü eset,mégis mindent megtett,hogy a legtöbbet hozza ki belőlem. és az én kötetlen,de bonyolult munkabeosztásomhoz való rugalmasságot.Ezúton köszönöm elméleti oktatómnak Juditnak a színes és alapos elméleti oktatást.Végü,de nem utolsósorban köszönöm a vezetőség maximális segítségét az eredményes vizsga letételéhez.Igyekszem balesetmentesen alkalmazni a megszerzett tudás és gyakorlatot.Kívánok a továbbiakban jó munkát és sok elégedett tanulót.ÜVÖZLETTEL EGY PRÓBLÉMÁS?DE KITARTÓ VOLT TANULÓ.
Bodor Zsolt
Nagyon szépen köszönöm Horváth Istvánnak azt, hogy felkészített, megtanított és neki köszönhetően sikerült a forgalmi vizsgám. Mindenkinek tiszta szívből merem ajánlani a Istvánt, mert úgy éreztem a legjobb kezekben tanultam meg vezetni.
Simon Dávid
Kedves rutinosok! Nagyon köszönöm profi munkátokat amivel segítettetek a sikeres vizsga letételében. Visszatekintve már a 3 órányi szenvedés az elméleti órákon is teljesen megérte 🙂 Szeretném megköszönni Horváth István kitartását is a nyolcadik "foghúzást" követően és ha tudom eljuttatom neki a kávéját! Az új tanulóknak pedig sok sikert!
Krencz Zoltán
Kedves Rutin98! Köszönöm mindannyitok kemény munkáját, amivel hozzásegítettek a sikeres vizsgához. Külön köszönetet érdemel oktatóm Varga József állhatatosságáért (tudom nem voltam egyszerű eset). Bárkinek bátran merlek ajánlani titeket hisz aki hozzátok jelentkezik 100% hogy profi oktatásban részesül. Sok sikert kívánok a további munkátokhoz a jelenlegi és jövőbeli diákoknak pedig eredményes vizsgatételt.
Ágota Gréta
Kedves Autóssuli! Hihetetlen, de nekem is lett jogsim, már egy hónapja 🙂 . Ezúton szeretném megköszönni Éváéknak a gördülékeny ügyintézést, Sándornak a jó hangulatú órákat és a nagyon alapos felkészítést a KRESZ vizsgára. És végül, de elsősorban köszönöm Istvánnak a sok munkát, amíg megtanított vezetni, a rengeteg türelmet, segítséget és hogy bízott bennem. További minden jót kívánok!
Császár Gabriella
Nagyon koszonom meg egyszer Nektek a jogositvanyomat!Szuper elmeleti es gyakorlati kepzesben reszesultem!! Remek szakemberektol akik raadasul nagyon kedves emberek is!!!!!!! Mindenkinek csak ajanlani tudlak Benneteket!!!! Eva es Istvan Nektek kulon ezer puszi, es oleles meg egyszer!!!!! :)))) Csaszar Gabi
Lengyel János
Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak hogy náluk tanulhattam ! Nekem nagyon tetszett és nagyon jó volt az oktatóm Horváth István! Neki még egyszer nagyon köszönöm 🙂 ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !
Nagy Máté
Kevesebb mint másfél hónap alatt meglett a "A"-s jogsi előélet nélkül, kifejezetten rugalmasak voltak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom őket!
Lepsényi Kornél
Szamos Zoltán oktató Úrhoz jöttem át Pestről. A legjobb döntés volt őt választani, tisztességes, korrekt és ami a legfontosabb az oktatás alatt végig csak a tanulóval van elfoglalva maximális odafigyeléssel. Csak ajánlani tudom midnekinek 🙂
Hantos János
Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak,hogy 1 hónap és 4 nap alatt megszerezhettem az "A" korlátlan jogosítványomat! Külön köszönöm Varga József és Denke Tamás oktatóimnak a türelmet és az oktatás minőségét!
Udvardi Henriett
Kedves Rutinosok!Nagyon szépen köszönöm a türelmet,biztatást,kedvességet amit kaptam tőletek!Főként az oktatómnak,Kolonics Sándornak szeretném megköszönni,hogy megtanított mindenre amit tudni kell a vezetéssel kapcsolatban,a rugalmasságát,kedvességét,türelmét.Biztos sokan vannak így de én úgy gondolom,hogy jobb oktatót nem is kaphattam volna én élveztem minden vezetési alkalmat.Ha valaki gondolkodik,hogy kinél is vezessen és szívből ajánlom a Rutin98-at és személy szerint Kolonics Sándort!Köszönök még egyszer mindent!
Sági Dávid Bátor
Nagyon elégedett voltam mindennel.Az oktatóm Kolonics Sándor volt, csak jót tudnék Róla mondani, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Kerti Kata
A napokban sikeres forgalmi vizsgát tettem az autósiskola tanulójaként. A KRESZ vizsga után, az iskola által kijelölt oktatóval kezdtem meg a forgalomban való vezetést. Vele nem passzoltunk egymáshoz, ezért körül-belül a félidőben kértem az iskolát, hogy egy másik oktatónál folytathassam vezetést. Az iskola rugalmasan állt kérésemhez, és Denke Tamás oktatót jelölte ki. Tamással nagyon jó diák-tanár kapcsolat alakult ki. Nagyon kellemes élményeim maradtak a tanulás időszakáról és a felkészítésem úgy sikerült, hogy első próbálkozásra átmentem a vizsgán. Szeretném megköszönni oktatóimnak és az irodában dolgozók munkáját! Végezetül egy gondolat: mindenkit arra bíztatok, ha nem passzol az oktatóval, kérjen egy másikat! Nekem bejött.
Lázár András
Sziasztok! Hónapok óta vártam ezt a napot, és ma sikerült a forgalmi vizsgám. Ez nem ment volna Kolonics Sándor úr nélkül, akinek a végtelen türelmét nem tudom szavakkal leírni, bátran ajánlom őt bárkinek. Szeretném továbbá megköszönni Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam sosem unalmas előadásait, illetve a mindig mosolygós hölgyek munkáját az irodában 🙂 Egy fontos dolog: mindenképpen érdemes élni a próbavizsga lehetőségével, nekem nagy vízválasztó volt az az egy óra, ami alatt új rekordot felállítva 27-szer sikerült lefulladnom. 😀 És mégis, utána úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Mert ha ott nem, akkor élesben követem el a bukást érő hibákat, tehát nagyon megéri. Ha újra kellene kezdenem, megint a Rutinhoz jönnék. Mindenkinek sok sikert kívánok, és köszönöm!
Szabó Eszter
Kedves Rutin98! 2014. január 27-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgámat. Nagy köszönet Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam megunhatatlan, vicces előadásaiért, továbbá a mindig vidám hölgyeknek a gördülékeny munkájáért! A legnagyobb köszönet Varga Józsefnek szól, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Ha kellett 5-ször mentünk vissza ugyanarra a helyre, mert "jobbkezes". Mindig feldobta a napjaimat az érdekes sztorikkal, és rengeteg tanácsot is kaptam tőle. Alig vártam, meglássam a suli előtt az autót, mert "Eszti, Hunyadi". Hiányozni fognak ezek a délutánok. Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek ezt a vidám időszakot! Csak ajánlani fogom mindenkinek a Rutin98-at! Sok sikert a következőknek!
Lázár Boglárka
Sziasztok! Sikeresen teljesítettem a forgalmi vizsgát is, ami szinte hihetetlen, habár ilyen szintű precíz, korrekt és profi oktatás után talán meglepőbb lett volna, ha nem sikerül. A KRESZ-tanfolyam után nem kevés aggodalommal ültem be a kormány mögé, de hála oktatómnak, Varga Józsefnek, hamar eloszlott minden kételyem, a végére pedig alig vártam, hogy elteljen végre az a pár nap, ami két óra között volt. Őt mindenkinek szívből tudom ajánlani, türelmes, odafigyelő és nyugodt ember, ugyanakkor szigorúan és pontosan megköveteli mindazt, amit tanít. Nyugodtan kijelenthetem, hogy akit ő oktat, annak nincs oka félni a vizsgától, örülök, hogy megismerhettem és tanulhattam tőle, nagyon köszönöm a kitartását. Köszönöm az irodában dolgozó mosolygós, melegszívű hölgyek munkáját is, akik már második alkalommal tudták a nevem és mindig örömmel fogadtak. Nem is találhattam volna ennél jobb iskolát!
Mészáros Péter
Kedves Rutin 98 és mindenki más ! 2015.március 24-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgát. Nagyon nagyon köszönöm Horváth István oktatónak, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Nélküle ez a feladat teljesíthetetlen lett volna. Ismerősnek, ismeretlennek a legjobb szívvel ajánlom a RUTIN98 Autósiskolát és persze a SÁRGA Autós Bácsit. 🙂
Rosta Anita
Kedves Rutin98! Ma délután végre sikeres forgalmi vizsgát tettem! Még most sem hiszem el! Amikor először bementem az irodába, még nem tudtam mire vállalkozom. Egy kicsit meglepődtem, annyira kedvesek voltak velem a lányok, mindenben segítettek, minden kérdésemre válaszoltak és a jókedvükkel jobb kedvre derítettek engem is. Már akkor tudtam, hogy jó helyet választottam. Aztán jött a KRESZ tanfolyam. Mindig emlékezni fogok rá, hiszen ki tudná elfelejteni Gurabi Sanyi bácsit és az ő humoros, jó hangulatú előadásait? 🙂 A KRESZ vizsga után szerettem volna olyan oktatót választani, akinek mérhetetlen türelme van, és nem szeret kiabálni. 😀 Nem kellett sokáig gondolkodnom. Hallottam egy oktatóról, aki túlszárnyalta az elvárásaimat. 🙂 Nem haboztam, döntöttem, méghozzá Varga József Tanár úr mellett. Az első alkalommal kicsit féltem. Szigorúnak tűnt és annyi mindent mondott, hogy úgy gondoltam el fogok veszni és nem tudom megcsinálni azt, amit kér. Tévedtem. Halál nyugodtan, oltári türelemmel és szakadatlan jókedvvel ült be mellém minden alkalommal. Rengeteget tanultam tőle. Sikerült elérnie azt, hogy felszabadultan és jól vezessek. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy a tanulója lehettem és tőle tanulhattam! Nála jobb oktatót álmodni sem mertem volna! 🙂 Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Rutin98-at választottam! 🙂 Köszönöm Tanár úr ! Köszönöm Rutin98 ! 🙂
Bali Melinda
Kedves Rutin98! Sikeres forgalmi vizsgám után amit június 16án tettem... kezembe kaptam a jogosítvanyom... Külön köszönet Denke Tamás oktatónak!!!! Türelmes,higgadt oktató! Bátran ajánlom minden új tanulónak!!! Ha én magamban nem bíztam,Ő bíztatott!!! Szuper suli... ☺
Regina
Profi kivitelezésű internetes oldal. Üdvözlöm a készítőjét. My web-site :: egészséges életmód powerpoint (http://www.health-journal.hu/art,stop-a-rancoknak-a-lefery-segitsegevel.html)
Varsányi Péter
Kedves Rutin98, Régi álmom teljesült ma, megszereztem az A kategóriás motor jogosítványt! Köszönöm a segítséget, az alapos és rutinos 🙂 felkészítést! Munkátokhoz további sok sikert!
Csurgó Dorina
Tisztelt Rutin98! Mikor belekezdtem ebbe az egészbe,őszintén én sem hittem el,hogy egyszer úgy szállok ki az oktatóm mellől,hogy sikeres forgalmi vizsgát teszek. Ezúton szeretném megköszönni Denke Tamásnak,hogy ő végig bízott bennem. Köszönöm Tamás!
Ág György
Kedves rutin 98.köszönöm szépen a mai napon megszerzett jogosítványomat! Külön köszönöm Horváth István tanár úrnak a türelmet és az őszinte rászólásokat a sikerhez vezető úton! Köszönöm szépen István 🙂
Papp Csanád
Tisztelt Rutin98! Augusztus elején sikeresen levizsgáztam B kategóriából! Köszönök mindent az iskolának, nagyon korrektek voltak mindenben, és külön köszönet Horváth Istvánnak az elméleti és gyakorlati oktatómnak, hogy a sok éves tapasztalatának köszönhetően a legjobb tudását adta át nekem amely a sikeres vizsgákhoz vezetett! Köszönöm István!
Gáncs Barbi
Kedves Rutin98! Köszönetet szeretnék mondani, hogy hozzájárultatok a sikeres forgalmi vizsgámhoz! 🙂 Külön köszönöm Vargáné Horváth Évinek a magas színvonalú, mindig jó hangulatú KRESZ órákat!:) Köszönöm a sárga kicsi kocsis Tanárúrnak, Horváth Istvánnak a hihetetlen sok türelmét, és hogy hitt bennem akkor is, amikor én legszívesebben feladtam volna! 🙂 Köszönööööm sok puszim :)!!!!!
Gáncs Noémi
Kedves Rutin98! A sikeres forgalmi vizsgám után szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, hogy ilyen magas színvonalon, és jó hangulatú órákon adta át a tudását. 🙂 Külön köszönet jár a gyakorlati oktatómnak, Denke Tamásnak a határtalan türelméért, dicsérő szavaiért és biztatásáért. :). Már most hiányzik a „Lövölde Coop parkoló, 16:00. 🙁 Mindenkinek csak ajánlani tudom (fogom is :)) az iskolát!!! Köszönöm szépen Évi, Tamás, Rutin98!
Mudris Renáta
Kedves Rutin98! Két hete sikeres forgalmi vizsgát tettem, ma pedig kézhez kaptam a jogosítványomat. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét. Köszönet Gurabi Sándornak a KRESZ órákért és a felejthetetlen történetekért. És hatalmas köszönet az oktatómnak, Horváth Istvánnak a határtalan türelméért, a kedvességért és segítőkészségéért, és azért, hogy végig hitt bennem. Köszönöm, hogy megtanított vezetni, hogy vidám hangulatúvá tette az órákat és mindig támogatott.
Vörösmarty Máté
Kedves Rutin98! Nagyon köszönöm Gurabi Sándornak a KRESZ oktatást és külön köszönet jár Szamos Zoltán oktatónak a segítségért, türelemért. Ja és persze az irodai segítséget is köszönöm a hölgyeknek. Köszönöm, hogy hozzá járultatok a sikeres vizsgáimhoz!
Horváth Mónika
Kedves Rutin98!Ezúton szeretném megköszönni Gurabi Sándornak az elméleti vizsgára való felkészítést És külön köszönet jár Horváth Istvánnak aki nagyon türelmes és segítőkész volt velem! Nagyon szerettem nálatok tanulni mert mindenki nagyon türelmes segítőkész nálatok! Én mindenkinek akit csak ismerek titeket foglak ajánlani hogy nálatok tanuljon mégegyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent!!!!!
Csuri Balázs
Kedves Rutin98! Szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, a rendkívül színes és remek hangulatban töltött kresz órákat. Nagyon köszönöm Horváth Istvánnak a mérhetetlen sok türelmet, higgadtságot és kedvességet. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is. Köszönöm hogy nálatok tanulhattam!
Herczeg Bálint
Kedves Rutin Autósiskola! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autósiskola minden tagjának, akik valamilyen módon hozzájárultak a B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez. Köszönöm Gurabi Sándornak a kiemelkedően magas szintű elméleti oktatást, valamint Denke Tamásnak végtelen türelmét és kitartását a gyakorlati oktatás alatt, és nem utolsó sorban az irodában a hölgyek munkáját egyaránt. Bátran ajánl(hat)om mindenkinek, hogy Őket válassza. Köszönöm szépen! 🙂
Pataki Flóra
Tisztelt Rutin98! Ezúton is szeretném megköszönni az iskola minden tagjának a segítségét, akik hozzájárultak a sikeres vizsgámhoz! Köszönöm az irodában dolgozó hölgyeknek, mert mindig a segítségemre voltak, bármilyen kérdésem volt, Gurabi Sándornak, aki jó és hangulatos órákat tartva, megkönnyítette az elméleti anyag gyorsabb és hatékonyabb megtanulását!Végül nagyon köszönöm Horváth Istvánnak, hogy tapasztalatával, türelmével, jó kedvével és odaaadásával, a legjobb tudása szerint segített, hogy elsajátíthassam a vezetéshez tartozó ismeretek! Minden egyes alkalmat nagyon vártam, hogy eljöjjön! Remek érzés volt látni és tapasztalni, hogy az iskola összes dolgozója nemcsak a tanulókkal, hanem egymással is nagyon jó kapcsolatot tud teremteni! Ha tehetném újrakezdeném az egészet, hogy ismét átélhessem azokat a napokat, amikor együtt lehettem velük! Ezt az autósiskolát mindenkinek csak ajánlani tudom!
Frank Lilla
Tisztelt Rutin98! Szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, amiért hozzájárultak ahhoz, hogy ma sikeres forgalmi vizsgát tegyek.
HR Ildikó
Ha motorozni akartok megtanulni, a Rutin 98-nál vagytok a legjobb helyen! Józsi és Tomi a legjobbb szakemberek! Kihozzák mindenkiből a legjobb tudását, segítenek leküzdeni az esetleges félelmet, felépítenek, ha kudarc ér és mindezt tök lazán! Nagyon köszönöm nektek fiúk, hogy hittetek bennem és együtt megcsináltuk! A nők is tudnak vezetni, ha a Rutinnál tanulnak! 🙂
Tóth Daniella
Kedves Rutin98! Ezúton szeretném megköszönni Horváth Istvánnak és a Rutin egész csapatának a segítségét! Minden a legnagyobb rendben volt és bármi probléma volt mindenben segítettek! Köszönök mindent!
Németh Nóra
Kedves Rutin98! Engedjétek meg, hogy egy rövid történetet megosszak veletek. Tavaly nyáron a családi nyaraláson béreltünk két robogót, amelyikből az egyik (persze az enyém) folyton megállt , de amikor ment, akkor is inkább kínszenvedés volt vele közlekedni, mintsem öröm. Akkor ott megfogadtam, hogy "ide visszajövök jövőre a saját motorommall". Persze senki nem vett komolyan :).. de ez engem egyáltalán nem zavart. Augusztus végén be is iratkoztam a Rutin98-hoz ...azt hiszem innentől már ismeritek a sztorit. Persze volt néhány döbbent arc azért az irodában , mikor megmondtam, hogy a 3 órás motoros múltammal A korlátlan jogsit szeretnék, de le a kalappal előttetek, hogy egy pillanatra sem akartatok lebeszélni róla (na jó, Józsi talán megkérdezte valahányadik rutin után, hogy biztos vagyok-e benne :D).Hát biztos voltam! Ezúton is köszönöm szépen Józsinak és Tamásnak, hogy végtelen türelemmel megtanítottak mindenre, amire csak kellett. Jelentem augusztusban egyedül lemotoroztam Zadarba (szakadó esőben és erős oldalszélben) a saját 600-as Suzukimmal és épségben vissza is értem! A túrán rengeteg tapasztalatot szereztem és rengeteg tőletek tanult dolgot tudtam gyakorlatban is hasznosítani! Köszönöm szépen, hogy segítettetek valóra váltani az álmomat!!!! Köszönöm nektek, lányoknak is a sok kedvességet az ügyintézés során, a sok bíztatást a vizsgák előtt! Millió millió tanulót kívánok és nagyon jó egészséget mindannyiotoknak! Üdv Nóri
Petőné Kovács Beáta
Nagy szeretettel ajánlom azok figyelmèbe, akik most gondolkodnak, melyik autósiskolába menjenek?! Türelem, fegyelem, figyelem, precizitás, jellemezném munkájukat. Külön köszönet, VARGA JÓZSEF oktatónak, hisz jelentős szerepe volt abban,hogy ma Gábor fiam, SIKERESEN tette le a vezetői vizsgát.Köszönet ès hála èrte.Csak úgy"rutinosan"!!! GRATULÁLOK "kis" Fiam!!!
Zsemberiné Rédl Annamária
Kedves Rutin 98 Autósiskola! Ez úton szeretném megköszönni az autóiskola minden dolgozójának munkáját, mellyel hozzá segítettek ahhoz, hogy sikeres vizsgákat tegyek. Mindent zökkenő és probléma mentesen megoldottak, hogy nekünk tanulóknak csak a tanulással keljen foglalkozni. Külön ezer köszönet Denke Tamásnak az elméleti oktatáson végzett lelkiismeretes munkájáért, majd a gyakorlati oktatáson végzett nem egyszerű tanításáért. Szívből ajánlom Őt mindenkinek. Úgy megtanított vezetni - ami pedig nem volt egyszerű feladat -, hogy minden gondolkodás nélkül elindulok bár hová. A környezetemben lévő emberek csodálkoznak, hogy így merek friss jogsival vezetni. Én ezt úgy látom, hogy neki köszönhetem!!!!! További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Ani
Sárközi Lászlóné
Kedves Rutin 98!Sikeres forgalmi vizsgámat szeretném megköszönni az iskolának és számomra a legszuperebb oktatónak Hegyi Zsuzsának a türelmét és segìtségét a bénázásaimnál!!
Jezsó Patrik
Nem is tudom mit írjak... Nagyon-nagyon nagy köszönettel tartozom nektek, hiszen sikeres forgalmi vizsgát tettem és ez nélkületek nem jöhetett volna létre. Szeretném megköszönni minden Rutinos dolgozónak, különösen Évinek, akinek a mosolygós Kresz órái megkönnyítették a száraz Kresz szabályok megemésztését. Továbbá külön köszönet jár még gyakorlati oktatómnak, Denke Tamásnak, aki mindig precíz, türelmes volt és elhitette velem hogy meg tudom csinálni! És ennek meg is lett az eredménye. 🙂 Mégegyszer köszönök mindent, és még sok-sok tanulót kívánok nektek! Üdv: Patrik
Várnai Zsanett
Kedves Rutin 98! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az autós iskola egész csapatának aki hozzásegített, hogy sikeres forgalmi vizsgát tehessek. Legfőképpen Kőműves Zoltánnak a sok-sok türelemért, segítőkészségéért és kitartásáért a gyakorlati oktatáson. Ajánlani tudom Őt mindenkinek! Még egyszer köszönöm! Üdv:Zsani
Pákozdi Barbi
Kedves Rutin98 ! Ma délután végre sikeres forgalmi vizsgát tettem! Még most sem hiszem el ... 🙂 Hosszú volt az út idáig, de megcsináltam ! Nagyon hálás vagyok ezért Horváth Istvánnak !!!!! Akinek rengeteg hisztit , olykor sírást is el kellett viselnie mire a végére értünk ! De mindig minden helyzetben elviselt, és motivált ! Köszönök mindent, bár ezt nem lehet eléggé megköszönni ! 🙂 És tudod István : " Nem vak ez a ló csak bátor . " 🙂
Hegedűs Tekla
Kedves Rutin! Ma délután elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok az oktatómnak, Kolonits Sanyinak! Másik iskolából jöttem át, mert itt vállalták a szombati órákat is, ami szintén óriási segítség volt. Nem csak megtanultam, hanem meg is szerettem a vezetést. Ajánlom mindenkinek!:) Köszönök szépen mindent! Tekla
Bodó-Varga Szilvia
Kedves Rutin! A mai napon megkaptam a jogosítványomat. Számomra nehéz és hosszú út vezetett idáig. Szeretném megköszönni Horváth Istvánnak a profi és lelkiismeretes munkáját és hogy,elhitette velem hogy igenis képes vagyok rá.Igazi ÚRIEMBERT ismerhettem meg személyében. Mellette a hídiszonyom is elmúlt.Még egyszer nagyon köszönöm.
Klics Bence
Tisztelt Rutin 98! A héten sikerült megszereznem a jogosítványomat! Úgy érzem, hogy a legjobb döntés az volt, hogy ezt a céget választottam a tanulásomhoz! Szerintem a legjobb oktatást itt kaptam meg. Külön köszönöm Vargáné Horváth Évának a lelkiismeretes oktatást a kresz-en, és a vizsgára való felkészítést, és Hegyi Zsuzsának a forgalmi vezetés oktatómnak a türelmes és tökéletes oktatását, és a vizsgára való felkészítést! Soha nem fogom megbánni, hogy ezt az autós iskolát választottam! Köszönöm nektek!
Potempski Dóra
Kedves Rutin98! Köszönöm az értem végzett gyors és sikeres munkát! Külön köszönet Denke Tamásnak, az oktatómnak, akit nyugodtan mondhatnék a legjobbnak a szakmában! (Na jó, csak három oktatóm volt előtte, nem voltam az összes fehérvárinál. De sajnálom, hogy nem nála kezdtem!!) Kedves leendő tanuló! Ha ezt olvasod, már ne is nézelődj máshol! Az iskola hozzáállása is egészen más a tanulókhoz, és kiváló oktatóik vannak! Ha olyan iskolánál szeretnél tanulni, akik nem a saját kényelmükre gondolnak, hanem a sikeres vizsga a cél, Rutin98! Ha olyan oktatót szeretnél, aki nem azért ül veled egy autóba, hogy elteljen a munkaidő, hanem egy jó sofőrt akar nevelni belőled, ha szeretnéd, hogy emberként bánjanak veled, ha szeretnéd, hogy türelmes és megértő oktatód legyen, Rutin98! Miért lehet adni a szavamra? Mert az első oktatóm azt mondta, hogy bizonytalan a helyzet, a következő kettő pedig azt javasolta, ne erőltessem, mert közveszélyes vagyok. Ekkor váltottam iskolát. A Rutinnál kiderült, hogy csak meg kellett engem tanítani vezetni. Februárban kezdtem és ma mentem vizsgázni. Sikerült! Gratulálok az oktatómnak!
Papp Kíra Kamilla
Kedves Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni az autós iskolának és legfőképpen Horváth Istvánnak, hogy hozzájárultak a sikeres forgalmi vizsgámhoz! Külön köszönöm Istvánnak, hogy türelmes volt velem és bíztatott. Köszönök mindent!
Dombi Zsuzsanna
Kedves Rutin'98! Köszönöm, hogy hozzásegítettetek a sikeres forgalmi vizsgámhoz! Külön köszönöm Vargáné Horváth Évának az élménydús kresz előadásokat, az állandó pozitív kisugárzását és rendíthetetlen bizalmát a tanulói felé, valamint Horváth Istvánnak amiért valamilyen csoda folytán megtanított autót vezetni (legalábbis annyira, hogy a forgalmi vizsgám sikerüljön, mert "a vezetés egy életen át tartó tanulás" ugyebár)
Dombi Zsuzsanna
Kedves Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni, hogy hozzásegítettetek a sikeres forgalmi vizsgámhoz. Külön köszönöm az elméleti oktatást Vargáné Horváth Évának, valamint a rengeteg bíztatást, támogatást és a hatalmas jókedvét és pozitivitását. Továbbá köszönöm Horváth Istvánnak is, hogy megtette a lehetetlent és "megtanított vezetni":D Szerettelek titeket nagyon és további sok tanulót és élményben gazdag oktatást kívánok! 🙂
Tóth János
Kedves Rutin 98!! Köszönöm hogy viszonylag gyorsan és sikeresen hozzá segítettek a forgalmi vizsgámhoz!!! Külön köszönet az oktatómnak Horváth István Tanár úrnak akinek egy rossz szava nem volt hozzám egész tanulásom során! 🙂 bár sok dolga volt velem mégis hitt benne hogy elsőre sikerül a forgalmi vizsgám, és hála neki sikerült is!! 🙂 Bárkinek ajánlani merem őt hisz sztem bárkit képes megtanítani vezetni 😉
Papp Dániel
Tisztelt Rutin 98! Szeretném megköszönni a munkátokat. 2017.08.15.-én sikeres forgalmi vizsgát tettem, igaz 3.szorra lett meg,de nem baj. Külön köszönöm, Éváéknak a korrekt ügyintézést, Gurabi Sándornak a vicces, és tökéletes hangulatú órákat, és Termlészetesen, Gombos Lászlónak, a kitartó, és fáradhatatlan munkáját, amit belém áldozott. Lacit, ajánlhatom bárkinek, bizalommal, ugyanis, Türelmes, Pontos és Rugalmas! (Az előző oktatómmal ellentétben ~KZ~ )
Váradi Márk Zoltán
Tisztelt Rutin 98! Szeretnék köszönetet mondani az autós iskolának, hogy hozzásegített a sikeres forgalmi vizsgához! Kiemelt köszönet illeti Horváth István urat, aki igazán megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Örülök, hogy megismerhettem, szakmailag és emberileg is sokat tanultam tőle. Bátran ajánlom mindenkinek az iskolát és személy szerint a vezetői oktatómat! Köszönettel: Váradi Márk
Kirr Zoltán
Tisztelt Rutin 98! Ezúton szeretném megköszönni az autós iskolának hogy segítettek a jogosítványom megszerzéséhez, ugyanis a mai nap folyamán sikeres forgalmi vizsgát tettem. Kiemelném köztük, Gurabi Sándort, aki remekül elsajátitatta velem a KRESZ szabályait, a vicces, jó hangulatú órákon. Végül, de nem utolsó sorban, Nagyon Nagy Köszönet Horvát Istvánnak, aki megtanított a vezetés csínnyát-bínnyát, és sikeresen felkészített a forgalmi vizsgámra, mind emellett rengeteg minden tanultam tőle az életről is. Még egyszer nagyon szépen köszönöm az együttmüködés az iskolának, és az oktatóknak is.
Szilágyi Beatrix
Kedves AutósISKOLA!Nem véletlen a csupa nagy betű az "iskola" szóban. Mert ti valóban iskola vagytok, ahol megtanítják az embert BIZTONSÁGOSAN vezetni, közlekedni. Azt is, aki 0-ról indul és még fél is kicsit a motorozástól. 🙂 2017. tavaszán fiammal vettünk részt motoros képzésen, fiam már nyáron jogosítványt szerzett. 🙂 Én még kicsit próbálgattam az oktatók - Varga József és Denke Tomi-tűrőképességét, de nem értem el a végső határt. Ha arra várok, még mindig odajárok. 🙂 Ősszel beadtam a derekam és megszereztem a jogosítványt én is. Csak jót tudok rólatok mondani. Nem csak motorozni tanítottatok meg végtelen türelemmel és kitartással, sok-sok biztatással, soha le nem mondva rólam, hanem a félelmeimet leküzdeni is, és élvezni a motorozást. És ez volt az eredeti cél. KÖSZÖNÖM! Bátran foglak ajánlani benneteket másnak is! Még találkozunk!
Móhl Bernadett
Tisztelt Rutin98!Nagyon szèpen köszönöm Kolonits Sàndornak a kitartó munkàjàt mind kressz oktatásból ès vezetèsből is.Türelmesen,pontosan megtanitott mindenre igy elsőre àtmentem mindenből.Mègegyszer szeretnèk köszönetet mondani az iskolànak s főleg az oktatómnak.Mindenkinek csak ajànlani tudom!
Csesznok-Gál Erzsébet
Kedves Rutin! Nagyon szépen Köszönöm az iskolának és főleg Denke Támásnak hogy elértem ezt a nagy álmomat!
Lunczer Csaba
Tisztelt Rutin98! Nagyon szépen köszönöm a rendkívül színvonalas oktatást az autósiskola minden munkatársának. Külön köszönet jár a kiváló oktatóimnak Denke Tamásnak és Kolonits Sándornak, hogy kellő türelemmel fordultak hozzám és mindenben segédkeztek. További sikeres munkát kívánok, remélem még nagyon sok nebulónak segítetek a jogosítványt megszerzésében.
Szetlák Klaudia
Tisztelt Rutin98! Szeretném megköszönni, hogy egy csodálatos ajándékot kaphattam karácsonyra! Külön köszönet Kolonits Sándornak, hogy átadta tudását vezetesből. Türelmesen, pontosan átadta minden tudását, hogy elsőre sikerüljön a vizsga! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az Autós Iskolát!
Kégl Diána
Tisztelt Rutin98! Ezúton is szeretném megköszönni Kolonits Sándornak a kitartó és türelmes munkáját mind kresszből és vezetésből is. Neki köszönhetően ma sikeres forgalmi vizsgát tettem elsőre! Ilyen kiváló oktatót kívánok mindenkinek! Köszönettel: Kégl Diána
Kovács Rita
Köszönöm a biztató szavakat és azt a sok türelmet, amit felém tanúsított Varga József és Denke Tamás. Ma sikeres forgalmi vizsgát tettem. Köszönöm a munkájukat.
Tóth Tamás
Tisztelt Rutin 98 Autósiskola! Rendkívüli mértékben hálás vagyok a színvonalas, rugalmas, segítőkész oktatásért. Minden tiszteletem, és köszönetem Horváth Istváné akitől nem csupán felkészítést kaptam a sikeres vizsgára, hanem egy olyan szemléletmódot a biztonságos közlekedéshez amit az összes tanult dolog közül a legnagyobb érték, és akire nem csak lankadatlan figyelme, de remek pedagógiai érzéke és segítő hozzáállása miatt is fel lehet nézni. Őszintén kívánom a beiratkozni kívánóknak, hogy érje őket az a szerencse, hogy Istvánhoz kerülnek. Többet fognak nála tanulni ezalatt a rövid idő alatt emberségből (és persze autóvezetésből) mint elsőre gondolnák.