Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
72 entries.
Regina
Profi kivitelezésű internetes oldal. Üdvözlöm a készítőjét. My web-site :: egészséges életmód powerpoint (http://www.health-journal.hu/art,stop-a-rancoknak-a-lefery-segitsegevel.html)
Varsányi Péter
Kedves Rutin98, Régi álmom teljesült ma, megszereztem az A kategóriás motor jogosítványt! Köszönöm a segítséget, az alapos és rutinos 🙂 felkészítést! Munkátokhoz további sok sikert!
Csurgó Dorina
Tisztelt Rutin98! Mikor belekezdtem ebbe az egészbe,őszintén én sem hittem el,hogy egyszer úgy szállok ki az oktatóm mellől,hogy sikeres forgalmi vizsgát teszek. Ezúton szeretném megköszönni Denke Tamásnak,hogy ő végig bízott bennem. Köszönöm Tamás!
Ág György
Kedves rutin 98.köszönöm szépen a mai napon megszerzett jogosítványomat! Külön köszönöm Horváth István tanár úrnak a türelmet és az őszinte rászólásokat a sikerhez vezető úton! Köszönöm szépen István 🙂
Papp Csanád
Tisztelt Rutin98! Augusztus elején sikeresen levizsgáztam B kategóriából! Köszönök mindent az iskolának, nagyon korrektek voltak mindenben, és külön köszönet Horváth Istvánnak az elméleti és gyakorlati oktatómnak, hogy a sok éves tapasztalatának köszönhetően a legjobb tudását adta át nekem amely a sikeres vizsgákhoz vezetett! Köszönöm István!
Gáncs Barbi
Kedves Rutin98! Köszönetet szeretnék mondani, hogy hozzájárultatok a sikeres forgalmi vizsgámhoz! 🙂 Külön köszönöm Vargáné Horváth Évinek a magas színvonalú, mindig jó hangulatú KRESZ órákat!:) Köszönöm a sárga kicsi kocsis Tanárúrnak, Horváth Istvánnak a hihetetlen sok türelmét, és hogy hitt bennem akkor is, amikor én legszívesebben feladtam volna! 🙂 Köszönööööm sok puszim :)!!!!!
Gáncs Noémi
Kedves Rutin98! A sikeres forgalmi vizsgám után szeretném megköszönni az elméleti oktatómnak, Vargáné Horváth Évinek, hogy ilyen magas színvonalon, és jó hangulatú órákon adta át a tudását. 🙂 Külön köszönet jár a gyakorlati oktatómnak, Denke Tamásnak a határtalan türelméért, dicsérő szavaiért és biztatásáért. :). Már most hiányzik a „Lövölde Coop parkoló, 16:00. 🙁 Mindenkinek csak ajánlani tudom (fogom is :)) az iskolát!!! Köszönöm szépen Évi, Tamás, Rutin98!
Mudris Renáta
Kedves Rutin98! Két hete sikeres forgalmi vizsgát tettem, ma pedig kézhez kaptam a jogosítványomat. Szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét. Köszönet Gurabi Sándornak a KRESZ órákért és a felejthetetlen történetekért. És hatalmas köszönet az oktatómnak, Horváth Istvánnak a határtalan türelméért, a kedvességért és segítőkészségéért, és azért, hogy végig hitt bennem. Köszönöm, hogy megtanított vezetni, hogy vidám hangulatúvá tette az órákat és mindig támogatott.
Vörösmarty Máté
Kedves Rutin98! Nagyon köszönöm Gurabi Sándornak a KRESZ oktatást és külön köszönet jár Szamos Zoltán oktatónak a segítségért, türelemért. Ja és persze az irodai segítséget is köszönöm a hölgyeknek. Köszönöm, hogy hozzá járultatok a sikeres vizsgáimhoz!
Horváth Mónika
Kedves Rutin98!Ezúton szeretném megköszönni Gurabi Sándornak az elméleti vizsgára való felkészítést És külön köszönet jár Horváth Istvánnak aki nagyon türelmes és segítőkész volt velem! Nagyon szerettem nálatok tanulni mert mindenki nagyon türelmes segítőkész nálatok! Én mindenkinek akit csak ismerek titeket foglak ajánlani hogy nálatok tanuljon mégegyszer nagyon szépen köszönök nektek mindent!!!!!