Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
72 entries.
Hantos János
Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak,hogy 1 hónap és 4 nap alatt megszerezhettem az "A" korlátlan jogosítványomat! Külön köszönöm Varga József és Denke Tamás oktatóimnak a türelmet és az oktatás minőségét!
Udvardi Henriett
Kedves Rutinosok!Nagyon szépen köszönöm a türelmet,biztatást,kedvességet amit kaptam tőletek!Főként az oktatómnak,Kolonics Sándornak szeretném megköszönni,hogy megtanított mindenre amit tudni kell a vezetéssel kapcsolatban,a rugalmasságát,kedvességét,türelmét.Biztos sokan vannak így de én úgy gondolom,hogy jobb oktatót nem is kaphattam volna én élveztem minden vezetési alkalmat.Ha valaki gondolkodik,hogy kinél is vezessen és szívből ajánlom a Rutin98-at és személy szerint Kolonics Sándort!Köszönök még egyszer mindent!
Sági Dávid Bátor
Nagyon elégedett voltam mindennel.Az oktatóm Kolonics Sándor volt, csak jót tudnék Róla mondani, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Kerti Kata
A napokban sikeres forgalmi vizsgát tettem az autósiskola tanulójaként. A KRESZ vizsga után, az iskola által kijelölt oktatóval kezdtem meg a forgalomban való vezetést. Vele nem passzoltunk egymáshoz, ezért körül-belül a félidőben kértem az iskolát, hogy egy másik oktatónál folytathassam vezetést. Az iskola rugalmasan állt kérésemhez, és Denke Tamás oktatót jelölte ki. Tamással nagyon jó diák-tanár kapcsolat alakult ki. Nagyon kellemes élményeim maradtak a tanulás időszakáról és a felkészítésem úgy sikerült, hogy első próbálkozásra átmentem a vizsgán. Szeretném megköszönni oktatóimnak és az irodában dolgozók munkáját! Végezetül egy gondolat: mindenkit arra bíztatok, ha nem passzol az oktatóval, kérjen egy másikat! Nekem bejött.
Lázár András
Sziasztok! Hónapok óta vártam ezt a napot, és ma sikerült a forgalmi vizsgám. Ez nem ment volna Kolonics Sándor úr nélkül, akinek a végtelen türelmét nem tudom szavakkal leírni, bátran ajánlom őt bárkinek. Szeretném továbbá megköszönni Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam sosem unalmas előadásait, illetve a mindig mosolygós hölgyek munkáját az irodában 🙂 Egy fontos dolog: mindenképpen érdemes élni a próbavizsga lehetőségével, nekem nagy vízválasztó volt az az egy óra, ami alatt új rekordot felállítva 27-szer sikerült lefulladnom. 😀 És mégis, utána úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Mert ha ott nem, akkor élesben követem el a bukást érő hibákat, tehát nagyon megéri. Ha újra kellene kezdenem, megint a Rutinhoz jönnék. Mindenkinek sok sikert kívánok, és köszönöm!
Szabó Eszter
Kedves Rutin98! 2014. január 27-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgámat. Nagy köszönet Gurabi Sanyi bácsinak a KRESZ-tanfolyam megunhatatlan, vicces előadásaiért, továbbá a mindig vidám hölgyeknek a gördülékeny munkájáért! A legnagyobb köszönet Varga Józsefnek szól, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Ha kellett 5-ször mentünk vissza ugyanarra a helyre, mert "jobbkezes". Mindig feldobta a napjaimat az érdekes sztorikkal, és rengeteg tanácsot is kaptam tőle. Alig vártam, meglássam a suli előtt az autót, mert "Eszti, Hunyadi". Hiányozni fognak ezek a délutánok. Még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek ezt a vidám időszakot! Csak ajánlani fogom mindenkinek a Rutin98-at! Sok sikert a következőknek!
Lázár Boglárka
Sziasztok! Sikeresen teljesítettem a forgalmi vizsgát is, ami szinte hihetetlen, habár ilyen szintű precíz, korrekt és profi oktatás után talán meglepőbb lett volna, ha nem sikerül. A KRESZ-tanfolyam után nem kevés aggodalommal ültem be a kormány mögé, de hála oktatómnak, Varga Józsefnek, hamar eloszlott minden kételyem, a végére pedig alig vártam, hogy elteljen végre az a pár nap, ami két óra között volt. Őt mindenkinek szívből tudom ajánlani, türelmes, odafigyelő és nyugodt ember, ugyanakkor szigorúan és pontosan megköveteli mindazt, amit tanít. Nyugodtan kijelenthetem, hogy akit ő oktat, annak nincs oka félni a vizsgától, örülök, hogy megismerhettem és tanulhattam tőle, nagyon köszönöm a kitartását. Köszönöm az irodában dolgozó mosolygós, melegszívű hölgyek munkáját is, akik már második alkalommal tudták a nevem és mindig örömmel fogadtak. Nem is találhattam volna ennél jobb iskolát!
Mészáros Péter
Kedves Rutin 98 és mindenki más ! 2015.március 24-én sikerrel teljesítettem a forgalmi vizsgát. Nagyon nagyon köszönöm Horváth István oktatónak, aki fogyhatatlan türelemmel, hozzáértéssel készített fel a vizsgára. Nélküle ez a feladat teljesíthetetlen lett volna. Ismerősnek, ismeretlennek a legjobb szívvel ajánlom a RUTIN98 Autósiskolát és persze a SÁRGA Autós Bácsit. 🙂
Rosta Anita
Kedves Rutin98! Ma délután végre sikeres forgalmi vizsgát tettem! Még most sem hiszem el! Amikor először bementem az irodába, még nem tudtam mire vállalkozom. Egy kicsit meglepődtem, annyira kedvesek voltak velem a lányok, mindenben segítettek, minden kérdésemre válaszoltak és a jókedvükkel jobb kedvre derítettek engem is. Már akkor tudtam, hogy jó helyet választottam. Aztán jött a KRESZ tanfolyam. Mindig emlékezni fogok rá, hiszen ki tudná elfelejteni Gurabi Sanyi bácsit és az ő humoros, jó hangulatú előadásait? 🙂 A KRESZ vizsga után szerettem volna olyan oktatót választani, akinek mérhetetlen türelme van, és nem szeret kiabálni. 😀 Nem kellett sokáig gondolkodnom. Hallottam egy oktatóról, aki túlszárnyalta az elvárásaimat. 🙂 Nem haboztam, döntöttem, méghozzá Varga József Tanár úr mellett. Az első alkalommal kicsit féltem. Szigorúnak tűnt és annyi mindent mondott, hogy úgy gondoltam el fogok veszni és nem tudom megcsinálni azt, amit kér. Tévedtem. Halál nyugodtan, oltári türelemmel és szakadatlan jókedvvel ült be mellém minden alkalommal. Rengeteget tanultam tőle. Sikerült elérnie azt, hogy felszabadultan és jól vezessek. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy a tanulója lehettem és tőle tanulhattam! Nála jobb oktatót álmodni sem mertem volna! 🙂 Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Rutin98-at választottam! 🙂 Köszönöm Tanár úr ! Köszönöm Rutin98 ! 🙂
Bali Melinda
Kedves Rutin98! Sikeres forgalmi vizsgám után amit június 16án tettem... kezembe kaptam a jogosítvanyom... Külön köszönet Denke Tamás oktatónak!!!! Türelmes,higgadt oktató! Bátran ajánlom minden új tanulónak!!! Ha én magamban nem bíztam,Ő bíztatott!!! Szuper suli... ☺