Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
70 entries.
Bodor Zsolt
Nagyon szépen köszönöm Horváth Istvánnak azt, hogy felkészített, megtanított és neki köszönhetően sikerült a forgalmi vizsgám. Mindenkinek tiszta szívből merem ajánlani a Istvánt, mert úgy éreztem a legjobb kezekben tanultam meg vezetni.
Simon Dávid
Kedves rutinosok! Nagyon köszönöm profi munkátokat amivel segítettetek a sikeres vizsga letételében. Visszatekintve már a 3 órányi szenvedés az elméleti órákon is teljesen megérte 🙂 Szeretném megköszönni Horváth István kitartását is a nyolcadik "foghúzást" követően és ha tudom eljuttatom neki a kávéját! Az új tanulóknak pedig sok sikert!
Krencz Zoltán
Kedves Rutin98! Köszönöm mindannyitok kemény munkáját, amivel hozzásegítettek a sikeres vizsgához. Külön köszönetet érdemel oktatóm Varga József állhatatosságáért (tudom nem voltam egyszerű eset). Bárkinek bátran merlek ajánlani titeket hisz aki hozzátok jelentkezik 100% hogy profi oktatásban részesül. Sok sikert kívánok a további munkátokhoz a jelenlegi és jövőbeli diákoknak pedig eredményes vizsgatételt.
Ágota Gréta
Kedves Autóssuli! Hihetetlen, de nekem is lett jogsim, már egy hónapja 🙂 . Ezúton szeretném megköszönni Éváéknak a gördülékeny ügyintézést, Sándornak a jó hangulatú órákat és a nagyon alapos felkészítést a KRESZ vizsgára. És végül, de elsősorban köszönöm Istvánnak a sok munkát, amíg megtanított vezetni, a rengeteg türelmet, segítséget és hogy bízott bennem. További minden jót kívánok!
Császár Gabriella
Nagyon koszonom meg egyszer Nektek a jogositvanyomat!Szuper elmeleti es gyakorlati kepzesben reszesultem!! Remek szakemberektol akik raadasul nagyon kedves emberek is!!!!!!! Mindenkinek csak ajanlani tudlak Benneteket!!!! Eva es Istvan Nektek kulon ezer puszi, es oleles meg egyszer!!!!! :)))) Csaszar Gabi
Lengyel János
Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak hogy náluk tanulhattam ! Nekem nagyon tetszett és nagyon jó volt az oktatóm Horváth István! Neki még egyszer nagyon köszönöm 🙂 ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !
Nagy Máté
Kevesebb mint másfél hónap alatt meglett a "A"-s jogsi előélet nélkül, kifejezetten rugalmasak voltak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom őket!
Lepsényi Kornél
Szamos Zoltán oktató Úrhoz jöttem át Pestről. A legjobb döntés volt őt választani, tisztességes, korrekt és ami a legfontosabb az oktatás alatt végig csak a tanulóval van elfoglalva maximális odafigyeléssel. Csak ajánlani tudom midnekinek 🙂
Hantos János
Köszönöm Szépen a Rutin 98-nak,hogy 1 hónap és 4 nap alatt megszerezhettem az "A" korlátlan jogosítványomat! Külön köszönöm Varga József és Denke Tamás oktatóimnak a türelmet és az oktatás minőségét!
Udvardi Henriett
Kedves Rutinosok!Nagyon szépen köszönöm a türelmet,biztatást,kedvességet amit kaptam tőletek!Főként az oktatómnak,Kolonics Sándornak szeretném megköszönni,hogy megtanított mindenre amit tudni kell a vezetéssel kapcsolatban,a rugalmasságát,kedvességét,türelmét.Biztos sokan vannak így de én úgy gondolom,hogy jobb oktatót nem is kaphattam volna én élveztem minden vezetési alkalmat.Ha valaki gondolkodik,hogy kinél is vezessen és szívből ajánlom a Rutin98-at és személy szerint Kolonics Sándort!Köszönök még egyszer mindent!