Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
78 entries.
Horváth Vivien
Kedves Rutin 98 Kft.! Nagy dilemma volt számomra, melyik autós iskolát válasszam. Ajánlás alapján találtam rá az iskolára, és a lehető legjobb döntést hoztam meg akkor, amikor jelentkeztem. Az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen ment. Oktatómnak Korponai Lászlót kaptam, akinél türelmesebb és jófejebb oktatót nem is kaphattam volna. Az órák gyorsan teltek, hiányozni fognak a beszélgetések, de ezeken felül szakmai tudása is kiváló! Félve mentem el az első vezetési órára, és most pedig imádok vezetni! A forgalmi vizsga végén szomorúan tudatosult bennem, hogy nem lesz vele több órám. Mindenkinek legalább ilyen oktatót kívánok!
Kőmives Melinda
Kedves Rutin 98 Kft.! Először is a legjobb döntés volt Önöket választanom,amikor egy masik autósiskolatól jelentkeztem a Rutin 98 Kft-hez! Továbbá szeretném kiemelni Korponai László oktatójuk munkáját, aki szakmailag is nagyon kiváló, hogy vele büszkélkedhetek, hogy július 13-án sikerült a forgalmi vizsgám :)! Én nagyon szerettem az órákra járni, mindig jó hangulatban teltek el, sajnos nagyon is gyorsan teltek. Mindig nagy örömmel mentem vezetni és hiányozni fognak a tanulói órák, a jó beszélgetések! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az iskola munkáját és persze Lászlónak, aki a vezetői tudását átadta nekem is! :)) Üdvözlettel: Kőmives Melinda
Vendég
Jó az oldal. Vendég
Paróczainé Horváth Orsolya
Kedves Rutin 98! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és türelmet, amit Kolonits Sándortól kaptam! Nyugodt szívvel merem ajánlani az ismerőseimnek a nyugodtsága és kitartása miatt. További jó munkát kívánok!
B. Bence
Köszönöm szépen Horváth István tanár úrnak a felkészítést, átlagon felül végezte munkáját.
Kótai Lilla
Köszönetet szeretnék mondani az oktatómnak, Horváth Istvánnak, akinek a segítségével elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem. A pozitív gondolkodásának, valamint az állandó jókedvének köszönhetően emlékezetessé tette a gyakorlati oktatást. Hálás vagyok a kitartó támogatásáért, illetve a végtelen türelméért. Amikor ezeket a szavakat hozzá intéztem, azt válaszolta, hogy: “Kicsim, nekem ez a dolgom.” Pedig dehogy a dolgod. Jó sok elhullajtott hajszáláért én vagyok a felelős, és akkor is megőrizte a mérhetetlen türelmét, amikor szívroham közeli állapotba juttattam😄. Hitt bennem, ezáltal én is elhittem, hogy elsőre képes vagyok rá. Teljes mértékben átadta a tudását, és az utolsó pillanatig mindent megtett a siker érdekében. Amellett, hogy ízig vérig oktató, akinek a szenvedélye a munkája, egy csupaszív ember is, akivel minden pillanat kincs volt. Együtt sírtunk, nevettünk, elértük a kitűzött célt.
FG
Életem során rengeteg oktatóval/tanárral találkoztam már, de azt kell, hogy mondjam, hogy a Rutin 98-nál találkoztam az egyik legprofibbal, Korponai László személyében. Mind emberileg, mind pedig szakmailag is kifogásolhatatlan munkát végez! Ha bármikor ajánlanom kell valakinek autós oktatót, nyugodt szívvel fogom őhozzá irányítani! 🙂
Papp Anna Éva
Kedves Rutin98! Gratulálok Önöknek, hogy egy olyan fantasztikus oktatóval büszkélkethetnek, mint Korponai László. Elhivatottsága, türelme mindig bizalomtelien, biztonság érzettel töltött el a vezetések alkalmával. Mi sem bizonytja, jobban, mint hog,y egy gyönyörű autó tulajdonosa, amit én is a sajátomnak érezhettem ezeken az órákon, és élményként élhettem meg azokat. Az órák során olyan biztos tudást sajátítottam el, hogy az iratok megérkezése után pár nappal már egyedül is vezettem, és vezetek azóta is.
Végső Nikolett
Engem vezetni tanítani valami olyasmi lehetett, mint a pokol tornácán táncolni...(Bár lehet az még jobb is) 🙂 Mikor elindultam ezen az úton - aminek most a végére értem (vagy csak most kezdődik el igazán) - nagyon magabiztos voltam, és csak a célt láttam. Hiányzott belőlem a kellő alázat. Bele sem gondoltam abba, hogy milyen nehézségek árán juthatok el odáig. Hogy bizony az a cél mennyire elhomályosulhat a szemem előtt. Soha nem gondoltam volna, hogy én leszek az, aki azt mondja: soha nem fogom megtanulni, mi a fenének is kezdtem el. Megtörtént! De ott ült mellettem egy fickó (ne haragudj István a kifejezésért)! Aki... én nem tudom hogyan teszi azt, amit tesz, nem tudom honnan és miből meríti azt a mérhetetlen türelmet...azt sem tudom, hogyan képes, akkor is kedves lenni, mikor a legnagyobb hibákat követjük el. Tényleg nem tudom...(Megtaníthatnád ezt is!) Ő engem nem csak a vezetés alapjaira tanított meg! És ezt talán tudja Ő is...Eltüntette néhány hibámat, és előhozta néhány jó tulajdonságomat. Öntötte belém a lelket, mikor olyan tehetetlennek éreztem magam, hogy sírtam. És megmosta a fejemet, amikor meg mertem azt tenni, hogy feladtam. És mindez idő alatt egyszer sem éreztem azt, hogy csak azért ül ott mellettem, mert muszáj neki. Szereti a munkáját... És írhatnék még róla rengeteg dolgot, de utálja, ha dicsérik. Mert neki ez a dolga. (Pedig dehogy a dolgod...) Nagyon sokan példát vehetnének róla! Volt ott minden. Nevetés, sírás, vér és veríték, néhány szívroham közeli állapot és jópár elhullajtott hajszál 🙂 De megcsináltuk!!!! Az iskolát rendkívül jónak tartom! Ajánlom is mindenkinek! A dolgok gördülékenyen mennek. Nincs olyan kérés, aminek ne tudnának eleget tenni! Olyannyira olajozottan működik, hogy nem volt módom (SAJNOS) megismerni azokat az embereket, akik a háttérben összefogják a dolgokat.
Vendég: Köszönet
Folyt.: Egyszerűen azért, mert nem volt miért bemennem az irodába, hiszen mindent elintéztek helyettem. És szerintem ennél jobb ajánlólevél nem is kell!!! KÖSZÖNÖM a munkátokat! Csak így tovább! Hogy Horváth Istvánt miért ajánlanám?...szerintem mindent leírtam. Kedves István, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Üdvözlettel: Végső Nikolett