Vendégkönyv

Vendégkönyv

Köszönjük, hogy megtisztel véleményével!

 
 
 
 
 
Rutin98 Autósiskola vendégkönyv

Mint minden vevőorientált cégnek, így nekünk is sokat számít, mit gondolnak leendő és jelenlegi ügyfelei.
Amennyiben szeretné megosztani velünk gondolatait, megteheti ezt vendégkönyvünkön keresztül is.

A biztonsági kód mezőnél két szót, szóközzel kell megadni!
80 entries.
Miklós Helga
Kedves Rutin 98 Kft. Második iskolám az Önök iskolája,mert pár evvel ezelött a város egy másik iskolájaban már elkezdtem a vezetést de annyi negativ és rossz tapasztalatot kaptam ott, hogy jpbbnak láttam nem folytatni..Viszont jogosítványra fiatal korom óta vágytan és nem akartam belenyugodni ,hogy nekem ez nem lesz valóság.. Önbizalomhiányosan es magamat teljesen leértékelve( az elözö iskolának es az ottani oktatómnak köszönhetően) de eröt vettem magamon és újra kezdtem a vezetést Önöknél..És..de jól tettem. Oktatóm Korponai László volt, akinél becsületesebb,tiszta lelkű de ha kell kedvesen szigorú embert nem igazán hord a hátán ez a Földgolyó Odaadása és türelme páratlan, nem hagyta hogy a csekély önbizalmam ellenére feladjam,és május 11 -én sikeres vizsgát tettem nála elsőre..Hitt bennem és ezért örökre hálas leszek neki. Tudása és a tanulókhoz való hozzá állása páratlan, én tiszta szívből ajánlom Őt mindenkinek,aki jól meg akar tanulni vezetni. Köszönök mindent Laci, önöknek pedig Rutin 98 Kft sok ilyen munkatarsat kívanok mint Ő!!
Vadász Gábor
Kedves Rutin 98 Kft. Kedves párom ajánlotta hogyha váltani akarok ide jelentkezzek. Miután a hatalmas várakozási időre tekintettel 4 hónap után Kolonics Sándor személyében szerencsém volt a minimum óraszámot levezetve pontosan minden informaciót átadott, neki köszönhetően igen szép vizsgát tehettem a mai nap!! Nagyon köszönöm mindenkinek a gördülékeny ügyintézést. 10/10 Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönöm szépen
Horváth Vivien
Kedves Rutin 98 Kft.! Nagy dilemma volt számomra, melyik autós iskolát válasszam. Ajánlás alapján találtam rá az iskolára, és a lehető legjobb döntést hoztam meg akkor, amikor jelentkeztem. Az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen ment. Oktatómnak Korponai Lászlót kaptam, akinél türelmesebb és jófejebb oktatót nem is kaphattam volna. Az órák gyorsan teltek, hiányozni fognak a beszélgetések, de ezeken felül szakmai tudása is kiváló! Félve mentem el az első vezetési órára, és most pedig imádok vezetni! A forgalmi vizsga végén szomorúan tudatosult bennem, hogy nem lesz vele több órám. Mindenkinek legalább ilyen oktatót kívánok!
Kőmives Melinda
Kedves Rutin 98 Kft.! Először is a legjobb döntés volt Önöket választanom,amikor egy masik autósiskolatól jelentkeztem a Rutin 98 Kft-hez! Továbbá szeretném kiemelni Korponai László oktatójuk munkáját, aki szakmailag is nagyon kiváló, hogy vele büszkélkedhetek, hogy július 13-án sikerült a forgalmi vizsgám :)! Én nagyon szerettem az órákra járni, mindig jó hangulatban teltek el, sajnos nagyon is gyorsan teltek. Mindig nagy örömmel mentem vezetni és hiányozni fognak a tanulói órák, a jó beszélgetések! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az iskola munkáját és persze Lászlónak, aki a vezetői tudását átadta nekem is! :)) Üdvözlettel: Kőmives Melinda
Vendég
Jó az oldal. Vendég
Paróczainé Horváth Orsolya
Kedves Rutin 98! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és türelmet, amit Kolonits Sándortól kaptam! Nyugodt szívvel merem ajánlani az ismerőseimnek a nyugodtsága és kitartása miatt. További jó munkát kívánok!
B. Bence
Köszönöm szépen Horváth István tanár úrnak a felkészítést, átlagon felül végezte munkáját.
Kótai Lilla
Köszönetet szeretnék mondani az oktatómnak, Horváth Istvánnak, akinek a segítségével elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem. A pozitív gondolkodásának, valamint az állandó jókedvének köszönhetően emlékezetessé tette a gyakorlati oktatást. Hálás vagyok a kitartó támogatásáért, illetve a végtelen türelméért. Amikor ezeket a szavakat hozzá intéztem, azt válaszolta, hogy: “Kicsim, nekem ez a dolgom.” Pedig dehogy a dolgod. Jó sok elhullajtott hajszáláért én vagyok a felelős, és akkor is megőrizte a mérhetetlen türelmét, amikor szívroham közeli állapotba juttattam😄. Hitt bennem, ezáltal én is elhittem, hogy elsőre képes vagyok rá. Teljes mértékben átadta a tudását, és az utolsó pillanatig mindent megtett a siker érdekében. Amellett, hogy ízig vérig oktató, akinek a szenvedélye a munkája, egy csupaszív ember is, akivel minden pillanat kincs volt. Együtt sírtunk, nevettünk, elértük a kitűzött célt.
FG
Életem során rengeteg oktatóval/tanárral találkoztam már, de azt kell, hogy mondjam, hogy a Rutin 98-nál találkoztam az egyik legprofibbal, Korponai László személyében. Mind emberileg, mind pedig szakmailag is kifogásolhatatlan munkát végez! Ha bármikor ajánlanom kell valakinek autós oktatót, nyugodt szívvel fogom őhozzá irányítani! 🙂
Papp Anna Éva
Kedves Rutin98! Gratulálok Önöknek, hogy egy olyan fantasztikus oktatóval büszkélkethetnek, mint Korponai László. Elhivatottsága, türelme mindig bizalomtelien, biztonság érzettel töltött el a vezetések alkalmával. Mi sem bizonytja, jobban, mint hog,y egy gyönyörű autó tulajdonosa, amit én is a sajátomnak érezhettem ezeken az órákon, és élményként élhettem meg azokat. Az órák során olyan biztos tudást sajátítottam el, hogy az iratok megérkezése után pár nappal már egyedül is vezettem, és vezetek azóta is.