Induló tanfolyamok

Induló tanfolyamok

KORONA VÍRUS

A “RUTIN 98” Kft. a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, az Autósiskola irodájában ügyfélfogadást nem tart. A tanulókkal kapcsolattartás a honlapon keresztül lehetséges On-line jelentkezési lap kitöltésével. e.mail formájában az info@rutin98.hu címen telefonon a 20/362-8980 vagy a 20/329-3080 as számon. Az elméleti tanfolyamokat a járvány ideje alatt is folyamatosan indítjuk e-learning formában.

Kérjük, hogy a 22/504-473 as számot a járvány ideje alatt ne hívják.

Minden változást a képzésről és vizsgáztatásról azonnal felteszünk a honlapunkra.

  KAV Vizsgaközpont közleménye.

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében – a kormány járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezéseivel összhangban – az Innovációs és Technológiai Minisztérium a tegnapi napon kora este (2020. március 17.) elrendelte a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. pályaalkalmassági vizsgálati, vizsgáztatási és utánképzési tevékenységének ideiglenes felfüggesztését.

A rendelkezés értelmében minden 2020. március 19-én vagy azt követően kezdődő vizsgát, pályaalkalmassági vizsgálatot, illetve utánképzési feltárást el kell halasztani.

 

AUTÓVEZETŐI és MOTOROS  TANFOLYAMOT indítunk

“B” kategóriás 20 év alatti tanulóinknak 25.000 Ft. tandíj visszaigénylési lehetőséggel.

 

Székesfehérváron:

KRESZ Tanfolyamokat folyamatosan távoktatás formájában végezzük (e-learning). Jelentkezzen “on-line jelentkezés” menü pontban. a járvány ideje alatt elvégzi az elméleti tanfolyamot, akkor a járvány végeztével tudja a vezetést elkezdeni. 

Tantermi képzésünket a KORONA VÍRUS járvány miatt szüneteltettük. A járvány elmúltával képzésünk újra indul. Elsősegély vizsgákat a Vöröskereszt leállította. Bizonytalan ideig nem lesz sem tanfolyam sem vizsga.

 

“A1”; “A2”; “A”; “B” kategóriás, motoros valamint “C”; C+E kategóriás tanfolyamaink folyamatosan indulnak,  e-learninges képzés keretében (távoktatással), otthonról elsajátítható tananyag segítségével.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

A következő képekben irodánkat és tantermünket nézheti meg.

A KAV Vizsgaközpot és a Vöröskereszt épületét láthatja a képeken.